X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Raul

Raul je danes spregovoril z novinarji o svojem stanju v ekipi ter o Real Madridu na splošno.

“Moj položaj ni idealen za nobenega igralca. V zadnjih 15-ih letih sem igral skoraj na vsaki tekmi, v zadnjih treh mesecih pa sem začel manj igrati, vendar je moral priti ta trenutek prej ali slej in zato moram sprejeti situacijo kot je. Moram biti ponižen in povedati, da so tudi moji soigralci v odlični formi. Sam bi rad samo pomagal ekipi. Še vedno pa se počutim privilegiranega in pomembnega v klubu. Sem vedno na razpolago trenerju in ko me po potreboval bom vedno poskušal igrati po svojih najboljših močeh. Sem ponosen na delo, ki ga opravljam. Vem, da je v ekipi še veliko igralcev, ki bi si prav tako želeli igrati in njihovo vedenje ne bi moglo zato biti boljše.”

“Real Madrid je trenutno moja sedanjost. Želim se osredotoči na ekipo in na dvoje tekmovanja v katerih še nastopamo. Kasneje bo še dovolj časa, da bom lahko razmišljal o svoji prihodnosti.”

“Zelo se borimo in vsi igrajo dobro. Ne moremo si privoščiti, da bi v zadnjih mesecih sezone delali napake.”

“Barcelona si zasluži, da je vodilna ekipa, saj so imeli v prvi polovici sezone boljši niz tekem, kot katero koli druga ekipa in tako imajo pet točk prednosti pred nami. Okoliščine med tekmo gredo včasih v dobro ene ekipo in v slabo druge ekipe. Ne moremo si privoščiti napak in upamo, da bodo oni v nekem trenutku napravili kakšno napako.”

“Jaz sem igralec Real Madrida. Selektor reprezentance se mora odločiti, če bi moral igrati za Španijo na svetovnem prvenstvu.”

“Guti je genij, kar je dokazal tudi na Riazorju. Upam, da ohranja ta nivo igre, da bomo lahko vsi uživali ob gledanju njegovih iger. Je zelo pomemben igralec v Real Madridu. Zelo je navdušen nad dobrimi igrami, saj se na igrišču počuti zelo dobro.”

“Kaka trenira zelo trdo in verjamem, da bo v ključnih trenutkih sezone pokazal igre, ki jih vsi od njega pričakujejo. Mogoče ne bo blestel še takoj zdaj, vendar delo, ki ga opravlja, je zelo pomembno za nas. Ljudje včasih ne znajo ceniti tega.”

“Včasih moramo pokazati izrazito napadalen slog igranja, včasih pa je potrebno jemati stvari nekoliko bolj enostavno, kot smo to počeli na naših zadnjih tekmah. Vsekakor lahko uporabimo obe možnosti, kar gre zahvala predvsem ekipi, ki jo imamo. Real Madrid mora vedno prevladovati, napadati in pritisniti nasprotnike ob njihov lasten gol.”

“Ni lahkih nasprotnikov in tako bo tudi Espanyol težek nasprotnik za nas, saj ne izgublja veliko točk na gostovanjih. Prepričan sem, da nam bodo otežili stvari, vendar mi moramo igrati tako, kot treniramo. Izboljšujemo se iz tekme v tekmo. Smo konkurenčna ekipa, ki lahko dosega zadetke in pokaže pravi karakter.”

“Vemo, da ne smemo izgubljati točke na domačem igrišču, če želimo osvojiti naslov prvaka. Moramo nadaljevati z dobrim domačim nizom, ki smo ga imeli v prvi polovici sezone ter izgubiti čim manj točk na igriščih izven Madrida.”