X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je spregovoril o treniranju z igralci iz Castille in o njegovem trenutnem položaju v ekipi.

“Vsak dan trdo treniram, da bi postal pomemben igralec v ekipi. Da sem dobil priložnost za igranje in s tem, da pokažem svoje kvalitete, mi samo dviguje samozavest.”

“Danes ni bilo prvič, da smo trenirali z več igralci iz mladinske ekipe. Trener je vedno računal na njih, tako so mnogi od njih že trenirali z nami to sezono. To je dobro za njih, da vidijo, kako mi treniramo. Lahko, da bo kateri od njih napredoval kdaj, tako da dobro, da se prilagajajo že zdaj.”

“Vsak igralec ima svojo zgodbo. Ni enostavno priti iz Castille v prvo ekipo, saj moraš biti zelo dober, da lahko igraš v tej ekipi. Sam mislim, da sem igral zelo dobro za Getafe, ker mi je omogočilo, da sem napredoval kot nogometaš.”

“Pripravljeni smo na trden boj v drugi polovici sezone in počutimo se močne. Da se bomo soočili z močnimi ekipami na domačem igrišču nam zagotovo daje določeno prednost, vendar moramo še naprej napredovati in igrati na najvišji možni ravni za zmago v La Ligi.”

“To je najboljše mesto za učenje. V zadnjih šestih mesecih sem precej napredoval, veliko več kot v prejšnjih letih moje poklicne kariere. Že samo biti v Real Madridu, pomeni da zahtevaš od sebe le najboljše.”

“Raul je odličen vzor vsem nam. Vedno nam pomaga, tako na igrišču, kot tudi izven njega.”