X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Raul Albiol

Odlične igre Raul Albiola v obrambi so pomagala ekipi, da je na samo 11-ih od zadnjih 20-ih ligaških tekmah prejela zadetek. Branilec ima veliko vero v ekipne kakovosti.

“Ekipa ne more biti odvisna samo od enega igralca. Cristiano Ronaldo je eden najboljših nogometašev na svetu, vendar smo dobro ekipa. Imamo veliko igralcev v ekipi in uspelo nam je igrati na visoki ravni, ne glede na to, kdo od nas je igral. Ekipa lahko zmaguje z ali brez Ronalda.”

“Proti Deportivu smo nadzorovali igro z ohranjanjem posesti žoge. Naši vezisti so kakovostni igralci. Naš slog igre pa je odvisen od trenerja, tako bomo včasih igral tako, spet drugič pa ne. Pomembno pri tem je, da lahko uporabljamo različne možnosti na sredini.”

“Sam ne razmišljam o premijah, ki jih naj bi dobili, če bomo osvojili oba naslova. O tem so se včeraj pogajali kapetani s predsednikom. Edina stvar, ki je pomembna je, da ekipa dosega svoje cilje in navdušuje navijače.”