X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema je v intervjuju za španski športni častnik Marca razpravljal o prihajajoči tekmi Real Madrida v Ligi prvakov proti njegovi nekdanji ekipi, Olympique Lyonu.

Zmaga na Riazorju:
“Za napadalca je vedno pomembno, da doseže zadetek. Doseganje zadetkov je tako dobro, kot asistence za zadetek in sam uživam pri obeh stvareh.”

Prilagajanje:
“Na začetku je bilo težko, vendar mi je sam proces pomagal, da sem dozorel kot igralec in kot oseba. Niti enkrat nisem obžaloval svoje odločitve. V nogometu imamo vzpone in padce in to je del procesa.”

Olympique Lyon:
“To bo odlična tekma. V Lyonu sem odraščal in preživel svojo celotno dosedanjo kariero, zato bo ta tekma še posebej čustvena. Upam, da bom dobil toplo dobrodošlico, že zaradi vseh let, ki  sem jih preživel tam.”

“So odlična ekipa in zdi se, da vedno dobro igrajo tudi v Ligi prvakov. Razen poraza v pokalu, so v letu 2010 samo zmagovali zaenkrat, zato moramo biti zelo previdni.”

Liga prvakov:
“To leto je še posebno, saj se bo finale igralo na Bernabeu in zato želimo zmagati, vendar to ne pomeni, da je La Ligi kaj manj pomembna.”