X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Manuel Pellegrini je na današnji tiskovni konferenci dejal, da sej je odločil, da bo seznam vpoklicanih igralcev objavil šele v soboto, prav tako pa je razpravljal o tem kaj si misli o predstavah ekipe v zadnjem času in kakšen je ključ do zmage v La Ligi.

Lista vpoklicanih:
“Seznam vpoklicanih igralcev bom objavil v soboto po našem ogrevanju. Nekateri igralci so okrevali od različnih poškodb, vendar ni razloga za skrbi. Gre samo za pomanjkanje sreče. Na srečo imamo tekom sezone manj težav s poškodbami.”

Cristiano Ronaldo:
“Čakamo, da vidite, kako se bo odločila komisija. Je zelo pomemben igralec, vendar pa bomo morali počakati. Cristiano Ronaldo je bistven igralec, vendar smo se tudi brez njega uspeli preseliti v vrh La Lige in zmagati pomembne tekme. Imamo odlično ekipo, ki je sestavljena iz odličnih igralcev. Zadovoljen sem z načinom naše igre, koliko točk smo osvojili, kakor sem tudi zadovoljen s številom doseženih in prejetih zadetkov.”

Ligaške želje:
“Pomembno je, da osvojimo čim več točk, saj vsaka izgubljena točka pomeni težje delo pri uresničitvi naših ciljev. Naš trenuten cilj je, da zmagamo naslednjo tekmo doma in da nato potujemo v Xerez brez kakršne koli skrbi. Ne moremo napovedati prihodnost za druge ekipe. Moramo dokazati, zakaj smo tam kjer smo v devetdesetih minutah igre.”

“Naša obveznost je zmagat na naših tekmah in zato nismo zaskrbljeni zaradi Barcelone, vendar vsaka točka šteje. Ne čutimo pritisk s strani Barcelone in ni res, da vsako tekmo obravnavamo da bi bila finale.”

“Nihče ne more napovedati prihodnosti, saj se lahko v nogometu vse spremeni v zgolj sekundah. Moramo še naprej zbirati točke, še naprej igrati dobro in zaščititi naš nogomet.”

Karim Benzema:
“On je bil isti igralec že od samega začetka. Doseganje zadetkov je dobro za igralca, saj mu to omogoči, da se boljše počuti ves naslednji teden.”

Sredina proti Espanyol:
“Ni bilo prvič, da je Xabi Alonso sam igral na sredini igrišča. Zmagali smo na vseh desetih tekmah na Bernabeu pod drugačnimi pogoji in z različnimi postavami. Imamo različne možnosti, ki se lahko uporabijo v različnih trenutkih. Na Bernabeu smo igrali z dvema igralcema in smo osvojili vseh možnih trideset točk: z Xabi Alonsom in Lassom ter z Lassom in Diarrajem, z Gagom in Xabijem … “

Začetna postava:
“Moj začetna postava je sestavljena iz tistih, za katere menim, da so najbolj primerne za tekmo in tistih, ki so na vrhu svoje igre.”