X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Xabi Alonso

Xabi Alonso je za športni častnik AS spregovoril o trenutnih razmerah v ekipi in o življenju v Madridu.

“Pokazali smo kaj smo sposobni v Valenciji, Barceloni in Coruñi. Najpomembneje pri tem je dobra obramba, ker boljši kot se branimo, boljše bomo napadali. Sam imam zelo taktično igralno pozicijo, saj si ne morem privoščiti, da bi izgubi svoj položaj. Vedno se moram zavedati, kje vse so moji soigralci.”

“Cristiano Ronaldo je fantastičen igralec, toda trenerju je uspelo pri oblikovanju koncepta igre, da ekipa prevladuje. Znal nas je tudi motivirati ob odsotnosti Ronalda, čeprav njegove odsotnosti ne uporabljamo kot izgovor.”

“Guti je drugačen tip igralca. Ne ostaneš 15 let v Real Madrid zaradi ničesar. Pomembno je, da ljudje uživajo v njegovem nogometu, saj ima vodilno vlogo pri tem.”

“Življenje v Madridu je popolno. Mesto je fantastično in ljudje v njem so čudoviti. Vsak, ki pride do mene, je navdušen nad možnost igranja finala Lige prvakov na Bernabeu.”