X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Higuain, Granero & Marcelo

Higuain, Marcelo in Granero so bili zelo zadovoljni z ekipno predstavo proti Espanyolu.

Higuain
“Bil sem nestrpen, da znova zaigram. Srečen sem, ker nisem čutil nobenih bolečin v nogi in zato, ker sem zadel ob svojem povratku. Čudovito je biti pozdravljen na tak način na Bernabeu, saj ti pove, da delaš prav in da si pri tem tudi dober.”

“Karim in jaz sva soigralca in ni problemov med nama. Konkurenca med nama je zdrava in normalna. Celotna ekipa je vesela in sedaj moramo obdržati ta niz zmag. Ne smemo izgubljati točk, in prepričan sem, da bo Barcelona kdaj izgubila kakšno točko. Ne smemo izgubljati doma, na gostovanjih pa moramo izpustiti čim manj točk.”

Granero
“Tekma ni bila lahka, vendar smo zgodaj dosegli zadetek in uspelo nam nadzorovati tekmo.”

“Najbolj pomembna stvar pri tem, da ne prejemamo zadetkov. Naša obramba je zelo trdna in to nam omogoča, da se v napadu bolj sprostimo. Uživali smo v naši igri in to nam je dalo možnost, da smo navdušili tudi navijače.”

Marcelo
“Zelo pomembno, da ne prejemamo zadetkov. Naša igra se je močno izboljšala in sedaj moramo še naprej delati, da se bo še izboljšala.”

“Zelo sem zadovoljen glede mojega podaljšanja pogodbe, saj se počutim kot del te družine. Upam, da bom tukaj ostal še mnogo let.”