X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pellegrini

Manuel Pellegrini je bil zadovoljen z zmago proti Espanyolu.

“V prvem polčasu smo igrali zelo dobro in imeli veliko priložnosti za zadetek, vendar je Kameni obranil tri ali štiri nevarne strele. Kljub vsemu pa Espanyol nikoli ne obupal ali pa da bi razpadel njihov sistem igre. V drugem polčasu smo manj ustvarjali z žogo, vendar smo še vedno imeli nekaj priložnosti za zadetek, ki nam ga je uspelo tudi doseči.”

“Higuain ni nikoli izpadel iz začetne postave. Izpadel je le zaradi poškodbe, vendar se je ta teden ponovno vrnil. Guti je imela nekaj težav in smo se odločili, da je boljše, da ne odigra celotne tekme.”

“Ekipa se je odzvala dobro na vse, kar smo poskusili, odkar se je začela sezona. Proti Zaragozi smo zmagali s 6-0 s povsem drugačno sredino. Tudi Lass je igral dobro, kakor tudi Granero, ki ima za sabo niz dobrih tekem. V ključnim mesecih, v marcu in aprilu, želimo imeti čim več igralcev v odlični formi.”

“To je moja šesta sezona v Španiji in se še nikoli nisem pritožil zaradi sodnikov. Niti se ni Real Madrid. Vsi smo rekli, da je Barcelona vodilna ekipa, ker si to zaslužijo. Mi smo osredotočeni samo na igranje.”

“Kaka je imel težek mesec in pol in je nocoj je opravil pomembne podaje in asistence. Postopoma bo znova dosegel optimalno formo. Je pa on še vedno zelo pomemben igralec in prepričan sem, da bomo kmalu videli njegove najboljše igre.”

“Mi ne gledamo, kaj dela Barcelona. Edina stvar, ki nas zadeva je, kaj mi počnemo in da nadaljujemo z dobrim delom.”