X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos & Albiol

Sergio Ramos in Raul Albiol sta proti Espanyolu prikazala odlični predstavi v obrambi in tako pomagala Real Madridu, da ta ni prejel nobenega zadetka. Ramos pa je celo dosegel tudi prvi zadetek za kraljevi klub na tekmi proti Espanyolu.

Ramos
“Počutim se dobro in sem ponosen na moje zadnje predstave. Vedno sem pripravljen storiti, kar ekipa potrebuje od mene, bodisi kot desni branilec ali kot centralni branilec. Pomembna stvar zame je, da po svojih najboljših močeh pomagam ekipi.”

“Vesel sem glede naših domačih zmag. Postopoma smo igrali bolje in prihajamo do našega sloga igre. V vsem tem imamo veliko prednost, ker smo utrpeli številne poškodbe in zato je prišlo do velikih sprememb v začetni postavi, vendar pa vsi igramo po najboljših močeh.”

Albiol
“Zelo sem srečen, ker se počutim dobro v igranju z vsemi mojimi soigralci in upam, da se tudi oni tako počutijo ob meni. Smo močni v obrambi in zmagujemo naše tekme, kar je pomembno. Vsak igralec ima svoje vrline in mi moramo uporabiti te, da igramo dobro skupaj.”

“Najtežji del sezone šele prihaja in imamo pred sabo še veliko tekem. Sedaj moramo razmišljati o tekmi v našem naslednjem krogu lige proti Xerezu, temu pa bo nato sledila zapletena tekma Lige prvakov proti Olympique Lyonu. Moramo se osredotočiti na zmago na vseh te tekmah in to je vse.”