X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je za Marco in AS spregovoril o svoji odlični formi v zadnjem času.

“Vedno sem govoril, da moj najboljši nogomet še prihaja, vendar pa je bila verjetno tekma proti Espanyolu moj najboljša do sedaj. Ekipa je igrala dobro na vseh ravneh igre. Fizično se počutim dobro, igram bolj pogosto in moje samozavest se dviguje. Ne bi si rad zastavil zgornje meje, saj sem vedno presegel cilje, ki sem si jih zastavil.”

“Veliko se naučim od Raula, vendar pa pri tem pomaga tudi to, da sem obkrožen s tako pomembnimi igralci. Imel sem že srečo, da sem lahko treniral s prvo ekipo, ko sem bil še v mladinski ekipi. Trenutni mladi soigralci morajo izkoristiti priložnosti, ki so jo dobili.”

“Zelo sem srečen, da prejemam tako dobro podporo s strani navijačev, zaradi česar sem zelo ponosen in želim upravičiti zaupanje, ki so mi ga naklonili. Rad bi bil osrednja figura Real Madrid in želim prispevati k uspehu ekipe, ki jo ljubim že odkar sem bil otrok. Mislim, da sem na pravi poti. Treniram dobro in sledim naročilom trenerja.”

“Moj najpomembnejši zadetek? Tisti, ki sem ga dosegel v Lyonu. Moj cilj je pomagati ekipi. Doseči zadetek je vedno lepo, dokler služi ekipi na pravi način.”

“Blagoslov je vsak dan trenirati na Valdebebasu s to ekipo in moram uživati vsak dan v tem. Konkurenca je zelo velika in nam, ki se moramo še toliko za dokazati, nikakor ne sme spodleteti. To je Real Madrid in zato nikoli ne moreš izgubiti osredotočenost.”

“Trener je že od prvega dne poudarjal, da ni določene začetne postave. Vedno je bil objektiven in posveča posebno pozornost formi vsakega igralca. Srečo imam, da imam takega trenerja, ki mi namenja takšno pozornost in me kdaj popravi. Mislim, da sem napredoval v smislu, da hitreje podajam, da igram bolj dosledno, imam boljšo postavitev na igrišču in da lažje prehajam tudi v kazenski prostor. Pomembno je, da vezist narekujejo tempo in dosega zadetke. Imam srečo, da igram tukaj, ker sem se v zadnjih šestih mesecih več naučil, kot pa prej skozi mojo celotno kariero.”

“Upamo, da bo Barcelona naredila kakšno napako. Mi igramo dobro, vendar moramo še napredovati, če želimo, da jih ulovimo.”