X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kaka

Kaka je na današnji tiskovni konferenci zanikal vse govorice, da še vedno trpi zaradi poškodbe dimelj in poudaril, da se vrača v pravo formo.

“Počutim se dobro. Poškodba dimelj me ne moti več. Ta je izginila, vendar še vedno potrebujem posebne vaje za okrevanje, kot kateri koli drug poškodovan igralec. Prejšnji teden se je šušljalo, da imam kronične težave s tem, vendar to ni res.”

“Kar me je malo motilo pri tem je, da nisem mogel izboljšati fizične pripravljenosti, kar mi je preprečevalo, da bi delal na igrišču tisto kar bi želel. Zdravniki so mi rekli, da moram biti potrpežljiv, zato sem bil in zdaj napredujem iz dneva v dan.”

“To se o meni ne govori samo v Španiji, da ne bom mogel doseči stare forme. To se prav tako zgodilo v Braziliji in Italiji, vendar pa to preprosto ni res.”

“Doseči zadetek v soboto je bilo nekaj posebnega, vendar kar je najbolj pomembno je dobra igra. Lahko sem igral veliko bolj neobremenjeno in z veliko več svobode, kar je način, ki mi zelo ugaja. Pred tem nisem bil dovolj zdrav, zaradi česar je bilo veliko težje.”

“Igramo dobro, saj si ustvarjamo veliko priložnosti za zadetek, ob enem pa tudi v obrambi prejemamo malo zadetkov. Sedaj imamo svojo identiteto, ki jo moramo še naprej ustvarjati z vsemi igralci, ki jih imamo, tako da se bo ta identiteta še naprej razvijala. Možnosti Real Madrida, da odigra zelo dobro tekmo, so sedaj zelo velike.”

“Izboljšali smo se taktično in tehnično in sedaj se kaže na tekmah, kaj treniramo čez celoten teden.”

“Benzema je zelo nadarjen. Dosegel je pomembne zadetke, ki so nam pomagali k izboljšanju. Ni pa se lahko preseliti iz ene države v drugo in spremeniti slog nogometa iz enega v v drugega, vendar se je dobro prilagodil in napreduje.”

“Glede sodnikov, pa mislim, da nimajo namena škoditi ali poškodovati igralca ali ekipo. Zelo težko jih je oceniti.”

“Barcelona je pet točk pred nami, ker so boljše igrali. Upam, da bomo v drugi polovici sezone bili boljši in da končamo sezono pred njimi. To je naš cilj.”

“Moramo premagati Xerez in potem bomo videli, kaj se bo zgodilo med Barcelono in Atleticom. Bilo bi lepo, če bi nam Atleti mogoče pomagali malo.”

“Liga prvakov je edinstveno tekmovanje, v katerem ta ekipa resnično želi zmagati. Vsi imamo svoje razloge, ampak vse kar šteje, je to da premagamo našega naslednjega nasprotnika, Olympique Lyon.”