X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Ferrari obiskala trening košarkašev

Ferrari pomeni v Formuli 1 toliko, kot pomeni Real Madrid v nogometu. Z zgodovino, naslovi, tradicijo, vrednotami in spoštovanjem, sta obe ekipi največji v zgodovini, seveda vsak v svojem športu. Ekipni vodja moštva formule 1 Ferrari Stefano Domenciali, se je tako danes udeležilo treninga košarkarske ekipe Real Madrida, kjer je bil gost glavnega trenerja in osebnega prijatelja Ettora Messine.

Tri imena, ki mejijo na odličnost. Real Madrid, Messina in Ferrari. Ettore Messina in Stefano Domenicali sta dobra prijatelja že veliko let, zato je italijanski športni direktor Ferrarija ob obisku Madrida obiskal še Realovega trenerja. Messina je svojega dobrega prijatelja ob obisku nagradil z dresom Real Madrida in podpisi vseh igralcev. “Ettore je dober prijatelj, velik strokovnjak in pravi prvak. On je ikona, tako kot oseba, kot tudi kot košarkarski trener in je zelo velik poznavalec svetovne košarke. Real Madrid mora biti počaščen, da ima najboljšega trenerja v Evropi,” je dejal Domenicali, ki je nato komentiral še nekaj malega glede Ferrarija. “Stvari moramo vzeti počasi, vendar pa je zaenkrat še prezgodaj za kakršne koli zaključke. Fernando Alonso zaenkrat odpravlja odlično delo,” je še dodal.