X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je opisal predstavo Real Madrida proti Espanyolu kot “dobro in resno”.

“Prevladovali smo od začetka do konca tekmo in odigrali dobro in resno tekmo, še posebej v prvem polčasu. Imeli smo odlične in tudi ne tako odlične podaje, vendar smo bili vedno boljši.”

“Dobro smo opravili tako v obrambi, kot tudi v napadu. Prav tako smo bili dobri v skok igri, kar je bilo videti tudi pri zadetku Sergia Ramosa. Zadetek je bil samo pika na i pri odličnem nastopu branilca.”

“Kaka povečuje moč ekipe v napadu. Očitno je, da se sedaj počuti veliko bolje, ko je okreval in prepričan sem, da nam bo še v veliko pomoč v preostanku sezone.”

“Higuain zadel po velikem naporu in briljantnem nadzoru nad žogo, nato pa je še z lahkoto preigral vratarja. Zelo pomembno za napadalca je, da znova doseže zadetek.”

“Ekipa čaka na vrnitev Ronalda z zmagami, kar samo dokazuje, kako dobra je. Kljub temu pa se zdi, da smo še bolj učinkoviti, ko on igra.”

“Barcelona ne dela napak. Igrajo na zelo visoki ravni, vendar pa sezona še zdaleč ni končana. Od začetka sezone smo se že zelo izboljšali in sedaj moramo počakati, da izpustijo točke.”