X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Trdna obramba

Brez dvoma je Santiago Bernabeu eden izmed najtežjih stadion za gostujoče ekipe. Real Madrid je tako do sedaj zmagal na prav vseh domačih tekmah La Lige tej sezoni, pri čemer je samo na treh od enajstih tekmah prejel zadetek. Če pa gledamo samo leto 2010, pa še nikomur ni uspelo na Bernabeu premagati Casillasa.

Obrambo Manuel Pellegrinija je tako letos doma prejela le šest zadetkov, 15 v celotni sezoni, s čimer ima Real Madrid drugo najboljšo obrambo prvenstva po številu doseženih zadetkov. Nenazadnje se pa tudi zdi, da odsotnost sicer stebra obrambe Reala, Pepeja, ni vplivala na obrambno vrsto kraljevega kluba.

Beli niso prejeli zadetka na 12-ih od skupno 21-ih dosedanjih odigranih ligaških tekmah, od katerih se jih je kar osem igralo na Bernabeu in sicer proti: Xerezu, Tenerifam, Getafam, Racing Santanderju, Zaragozi, Mallorci, Malagi in Espanyolu. Preostale štiri tekme pa so bile na gostovanjih proti Espanyolu, Villarrealu, Osasuni in Sporting Gijonu.