X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain je na današnji tiskovni konferenci dejal, da se nikoli ne bo nehal boriti za Real Madrid.

“Vesel sem, da ljudje želijo, da začnem v prvi postavi. Včasih zamudiš priložnosti, ko si sproščen, sam pa tega nikoli ne želim. Znova igram in dosegam zadetke in to je tisto, kar je pomembno meni.”

“Nikoli ne odneham, vedno poskušam še napredovati. V stiski moraš zato biti še močnejši. To je tisto, kar mi je pomagalo postati boljši igralec in boljši človek. Težko mi je bilo priti tako daleč tukaj in v reprezentanci, vendar mi je zaenkrat dobro uspelo. Srečen sem in želim si nadaljevati v tej smeri.”

“Za to sezono se je vedelo, da bo še bolj zapletena, ker so prišle odlične okrepitve. Sam za sebe menim, da sem zelo delaven. Vsi ti novi igralci so okrepili klub in nas ostale, ker so nam dali konkurenco.”

“Moj agent je odgovoren za pogajanja glede podaljšanja pogodbe. Sam razmišljam le o dobrih igrah in o naši tekmi proti Xerezu, ker je zelo pomembna za nas. Zelo veliko čutim do kluba in sam se bom še naprej trudil po najboljših močeh. Srečen sem tukaj in čutim, da me navijači podpirajo. To mi daje občutek udobja in mi daje zagon za boljše igre.”

“S Karimom se dobro razumeva in ni nobenih problemov med nama. Tekmujeva za mesto na igrišču, vendar pa lahko igrava tudi skupaj. Je odličen reprezentant in dobro se počutim z njim. Nihče ne želi sedeti na klopi, vendar to še ne pomeni, da si ne bi podala žogo drug drugemu.”

“Vsak dan se počutim boljše. Igranje na tekmah je mi dvignilo samozavest. Vsak zadetek, ki sem ga dosegel, je nekaj posebnega. Vsi me veselijo ne glede na to, kako pomembni so bili.”

“Odvisni smo sami od sebe, zato ne bi bilo dobro, da bi izgubili, če bo Atleticu uspelo premagati Barcelono. Tekmi proti Xerez bo težko, saj bo veliko v igri, tudi z njihove strani. Barcelona je izgubila nekaj točk, vendar smo mi boljši iz tedna v teden. Če bomo še naprej igrati tako dobro, bodo sčasoma izgubili še kakšno točko in takrat jih bomo mogoče lahko dohiteli. Ni narobe, če misliš, da bi se to lahko zgodilo.”

“Ne moremo si privoščiti, da bi že razmišljali o naši tekmi proti Olympique Lyonu. Zelo pomembno bo, da se izognemo porazu v Franciji. Remi bi bil pomemben rezultat za nas.”