X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano ja za športna častnika Marco in AS povedal, da verjame, da Real Madrid igra sedaj boljše kot v zadnjih letih.

“Ekipa vedno prevzame pobudo tako doma, kot tudi na gostovanjih. Osem novih igralcev je koristnih in vsi so izpolnili pričakovanja ljudi. To je zelo pomembno.”

“Seveda so bile narejene spremembe v ekipi, vendar ne zaradi sporov. To smo naredili sedaj, ko se soočamo z najboljšim nogometom Barcelone v celotni njeni zgodovini. Real Madrid se nikoli ni počutil kot žrtev ali pod vplivom katere koli druge ekipe. Zavedamo se, za kaj se borimo in bomo k temu strmeli do konca te sezone in v tudi prihodnjih sezonah. Real Madrid ve le, kako se igra kot zmagovalec.”

“Naša obramba je postavljen bližje sredini, kar nas prisili, da imamo dober prvi dotik žoge. Tega ni bilo videti v prejšnjih sezonah, v katerih se je ekipa osredotočala na protinapade. Sodelovanje na igrišču med igralci je sedaj bolj naravno, kar nam omogoča, da prevladujemo. Pellegrini je vedno imel zaupanje v svoje metode in čas je dokazal, da je imel vedno prav.”

“Dva meseca odsotnosti Cristiana zaradi poškodbe je bila določena težava. En mesec odsotnosti Kakaja, je prav tako imel vpliv na ekipo. Enako velja za Pepeja in njegovo pet mesečno odsotnost zaradi poškodbe, kakor tudi nedavna prepoved igranja Cristiana … kljub temu, pa je ekipa premagala vse te ovire. Ekipa je zrela in strokovna. Vsi novi igralci so pomagali ekipi postati bolj resna, trdna in konkurenčna.”

“Ljudje bi spremenila svoje mnenje o nas, če bi remizirali v Barceloni. Nove ekipe potrebujejo dobre rezultate, da bi bile samozavestne. Proti Osasuni smo remizirali in izgubili v Bilbau, vendar smo vseeno dobro igrali. Ekipa je videti veliko bolj samozavestna v zadnjih tekmah.”

“Klub spoštuje Raula prav toliko, kot on spoštuje klub v vseh vidikih njegovega življenja. Vedno naredi tiste med nami, ki ga občudujemo, ponosne. Real Madrid se bo srečal z vsem izzivi zahvaljujoč, da ga vodi človek njegovega pomena.”