X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Van der Vaart

Rafael van der Vaart je na današnji tiskovni konferenci dejal, da je v optimalni formi. Vezist je igrali proti Espanyol nekaj minut in celo podal za zadetek, kar samo dokazuje, da je njegova poškodba že zgodovina.

“Možno se je vrniti po 5-ih točkah razlike. Barcelona verjetno ne bo veliko grešila, vendar moramo še vedno igrati proti njimi tukaj. Težko jih bomo prehiteli, vendar morajo igrati še proti nekaterimi močnimi ekipami, kot je to Atletico, za katerega bom navijal v nedeljo. To bo zelo pomembna tekma.”

“Poškodbe se zgodilo. Sedaj sem v optimalni formi, potem ko sem v telovadnici opravil veliko treninga.”

“Igranje proti Xerez in zadetek bi bilo lepo darilo za rojstni dan. Moja celotna družina bo šla na tekmo, ker živijo v bližini.”

“Naša tekma proti Olympique Lyonu bo zelo pomembna. Doseči moramo vsaj en zadetek, če želimo imeti nekoliko lažje delo na povratni tekmi.”

“Kaka je prejšnji vikend igral zelo dobro. Vrnil se je po resni poškodbi in se izkazal. Sam imam veliko spoštovanja do njega.”

“Ne želim komentirati glede sodnikov. Delajo napake, kot mi vsi. Tudi sam naredim kakšno napako, pri podajah na nekaterih tekmah … Nimam nobenih težav glede sodnikov.”