X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo si je popolnoma opomogla od gastroenteritisa (vnetje želodca in črevesja), zaradi česar je manjkal na včerajšnjem treningu. Branilec je na današnji tiskovni konferenci izrazil veliko veselje nad podaljšanjem pogodbe s klubom.

“Pripravljen sem igrati kjerkoli želi trener, pa naj bo to na mestu levega bočnega branilca ali pa na mesto levega veznega igralca.”

“Mi bomo najprej morali zmagati našo tekmo, preden bo Barcelona igrala svojo proti Atletico Madridu, ki ga bomo podpirali.”

“Real Madrid vedno spada med favorite, kljub temu pa vemo, da je Olympique Lyon odlična ekipa. Naši dve tekmi proti njim bodo zato težki. V Franciji se bomo morali izkazati, če želimo v povratni tekmi imeti kaj lažje delo.”

“Olympique-ov Lisandro Lopez je odličen nogometaš. Gledal sem nekaj tekme, ki jih je odigral s Portom in mislim, da ima še svetlo prihodnost pred sabo. Opravlja dobro delo, vendar menim, da ga bodo naši centralni branilci uspeli zaustaviti.”

“Zelo sem vesel zaradi podaljšanja moje pogodbe. Vesel sem, da vsi v klubu imajo zaupanje v mene.”

“Ne morem si predstavljati Raula v drugem dresu, kot je to dresu Real Madrida. On je tukaj ikona, pravi fenomen.”