X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vse najboljše Van der Vaart

Rafael van der Vaart danes praznuje svoj 27. rojstni dan, ko se Real Madrid pripravlja na sobotno tekmo proti Xerezu, tekmo, ki jo bo obiskala celotna njegova družina, ki živi v bližini.

Nizozemski reprezentant je svojo nogometno kariero začel na Nizozemskem, pred je preko Nemčije v letu 2008 pristal v Real Madridu. V prvi sezoni, kot Madridista, je igral na 32-ih tekmah in dosegel pet zadetkov. V drugem letu so z novimi okrepitvami stvari postale nekoliko zapletenejše, zato je moral Nizozemec dokazati Pellegriniju, da si zasluži igranje in da se je prilagodil za potrebe ekipe. Tako je Van der Vaart igral na 17-ih tekmah to sezono in dosegel tri zadetke. Na včerajšnji novinarski konferenci, je vezni igralec poudaril, da “v nedeljo bom navijal za Atletico. To bo zelo pomembna tekma.” Rafael prav tako meni, da “doseči zadetek v Lyonu je ključnega pomena, če želimo imeti nekoliko lažje delo na povratni tekmi.” Glede na to, da je Nizozemec odkar je prišel v Madrid, osvojil le španski super pokal, upa, da se mu bo uresničila današnja rojstno dnevna želja o osvojitvi pokala Lige prvakov na Santiagu Bernabeu 22. maja.

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti želimo Rafaelu še veliko uspehov.