X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zadnja okrepitev Real Madrida: Sergio Canales

Vizija, natančnost, vsestranskost in natančen strel z levo nogo, je le nekaj spretnosti Sergia Canalesa. 18-letnik velja za enega od najbolj obetavnih igralcev v Španiji. Ponavadi igra kot vezni igralec, kljub temu pa je že pokazal odlične predstave kot napadalec in kot napadalni vezist. Canales je najboljši strelec Racing Santander v tej sezoni s petimi zadetki in je do sedaj igral za praktično vse mladinske kategorije v španski reprezentanci.

Sergio Canales je rojen 16. februarja 1991 in se je pridružil mladinski akademiji Racing že v zelo zgodnji mladosti. Kmalu je že izstopal, zaradi svoje vizije in odlične kakovosti. Trener prve ekipe Racinga Juan Ramon Lopez Muñiz ga je vpoklical v prvo ekipo na začetku prejšnje sezone, kar mu je omogočilo, da je med drugim tudi že debitiral v pokalu UEFA proti FC Honka.

Njegov prvi nastop v La Liga je bila proti Osasuna v Pamploni, 5. oktobra 2008, kjer je Racing zmagala z rezultatom 1-0. V tisiti sezoni je Canales odigral 105 minut za člansko ekipo.

Trener Miguel Angel Portugal ga je v tej sezoni uporabil na 15-ih tekmah v La Ligi in v Copa del Rey. Pri tem je Canales dosegel dva odlična zadetka proti Sevilli, s čimer je nase opozoril številne medije in evropske klube.

Najnovejša okrepitev Real Madrida je do sedaj s špansko reprezentanco do 17 let zmagal na evropskem prvenstvu leta 2008 in nato osvojil še pokal Atlantika v tem letu z reprezentanco do 18 let, kjer je sam dosegel tudi enega od štirih zadetkov Španije proti Nemčiji. Prav tako pa si je zaslužili naziv najboljšega igralca turnirja.

Trener Luis Milla ga je sedaj vpoklical v reprezentanco do 19 za Evro. Njegove odlične predstave v dresu mladinskih reprezentanc Španije in v dresu Racinga nakazujejo, da bo se bo kmalu pridružili reprezentanci do 21 let in morda celo članski reprezentanci.