X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Arbeloa vesel prvega doseženega zadetka kot Madridista

Alvaro Arbeloa je za AS in radijskih programov El Larguero spregovoril o svoji preteklosti v akademiji Real Madrida in o svojem prvem zadetku za bele, ki ga je dosegel v soboto proti Xerezu.

“Sem zelo delaven igralec in me ne moti, ko ljudje pravijo, da skušam narediti stvari na čim bolj preprost način. Ponosen sem, da delam na ta način.”

“V soboto sem dosegel svoj prvi gol v španski Primera division, vendar sem uspel doseči že dva zadetka za Liverpool v Premiershipu.”

“Dejstvo, da smo do sedaj prejeli najmanj zadetkov v zadnjih 22-ih letih Real Madrida, veliko govori o obrambnem delu, ki ga opravi celotna ekipa, ne samo branilci.”

“Kot branilec v akademiji, vedno poskušaš dobro podati žogo in se pri tem izogniti razčiščenju z dolgimi podajami in neosredotočenimi streli. Učijo te drugačnega pogleda na to, kaj branilec dejansko je. V ekipo moramo vnesti zaupanjem in se izogniti napakam. Vem, skozi kaj gredo igralci v akademiji in zato morajo biti mirni. Prepričan sem, da bo kateri igralec iz akademija napredoval s Pellegrinijem na mestu trenerja prve ekipe.”

“Luis Molowny je bil igralec, trener in športni direktor kluba. Njegova smrt je velika izguba in nas še najbolj spominja na to, kako pomemben je bil. Pellegrini mu je zelo podoben v tem, da je zelo miren človek.”

“Olympique Lyon je vedno nevarna ekipa. La Liga in Liga prvakov sta obe enako pomembni in ju je težko osvojiti.”