X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Raul Albiol verjame, da ima Real Madrid priložnost zaigrati v finalu Ligi prvakov 22. maja na Bernabeu, vendar tudi pravi, da se mora ekipa osredotočati le na eno tekmo naenkrat, kar pomeni na jutrišnjo tekmo osmine finala proti Olympique Lyonu.

“Mogoče je za nas, da bi dosegli finale Lige prvakov, vendar vemo, da je pot še dolga in nevarna.”

“Da bi osvajali naslove, mora biti ekipa zelo zahtevna do sebe in mora trdo delati. Ligaški naslov je nagrada za konstantnost, ker moraš biti v dobri formi vseh 38 krogov. Po drugi strani pa je lahko vsaka napaka v Ligi prvakov že usodna.”

“Tri stopnje izločilnih bojev so pred končnim finalom in vse bodo zapletene, vendar moramo vsako stopnjo jemati posebej. Naša prva ovira je sedaj Olympique Lyon in proti njim bomo morali biti zelo osredotočeni.”

“Doseči naslednji krog je nesmiselno, če nato izpademo. Moramo priti do samega konca in mi vsi bomo naredili vse za dosego tega cilja.”

“Olympique je težak nasprotnik in so vedno v Ligi prvakov, ker so močni kandidati za naslov v francoski ligi vsako sezono. Zelo bodo bili motivirani in prepričan sem, da nam bodo otežili samo tekmo.”