X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Manuel Pellegrini je dejal, da je ekipa prepričana, da se bo uvrstila v naslednji krog Lige prvakov. Prav tako je poudaril, da je Benzema pripravljen za igranje.

“La Liga in Liga prvakov sta drugačni tekmovanji. V Španiji smo tri točke bližje vodilni ekipi, vendar je še vedno veliko na kocki. Liga prvakov je zelo pomembna za nas. Forma v kateri smo sedaj je veliko bolj pomembna za nas od tega, kar je naredila Barcelona v nedeljo.”

“Benzema je pripravljen za igranje in je zelo srečen. Karim je zelo pomemben igralec in ljudje tukaj ga imajo radi. Nedvomno bo tekma zelo posebna z njega.”

“Ekipa je optimistična. Imamo zaupanje v sebe, da lahko napredujemo, kar nam ni uspelo v zadnjih letih.”

“Cristiano da ekipi vedno zagon v vsakem pogledu. Želimo ga uporabiti, da bi nam poskušal pomagati tukaj zaslužiti ugoden rezultat, za razliko od tistih, ki jih je ekipa dosegla v zadnjih tekmah na podlagi ekipnih zaslug.”

“Kaka je velika profesionalec, ki je zelo zahteven do samega sebe. Poškodba dimelj mu ni dovoljevala, da bi igral kot si je sam na začetku želel, vendar pa sedaj igra neverjetno dobro, ker ne čuti več bolečine. Bomo videli, kako daleč gre resnično lahko.”