X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Manuel Pellegrini je včeraj spregovoril z mediji o današnji tekmi proti Villarrealu na stadionu Santiago Bernabeu.

“Ne morem primerjati svoje ekipe z ekipo, ki je osvajala naslove. Rekel sem, da si je ta ekipa prislužila največ točk v zadnjih 15. letih s tem, da predstavlja projekt, ki so ga vsi hvalili, dokler nismo v torek izgubili. Sedaj pa se zdi, kot da je to nesrečen projekt. Točke, ki smo jih osvojili, nam dajejo podporo, v tem kar počnemo. Nikoli nisem imel namena biti nespoštljiv do drugih igralcev ali ekip, to je samo razlaga nekaterih oseb.”

“Nihče ni bil zadovoljen s porazom v Lyonu. Večina ljudi je bila zadovoljna z ekipno predstavo v Coruñi, v Xerezu in v Barceloni [Espanyol]. Projekt kluba je globalen. Ekipne točke bodo pomembne, ko se bo sezona končala.”

“Naš sistem se ni spremenil na tekmi proti Olympique. Lass je odigral le eno tekmo, prejšnjo, potem ko je manjkal dva tedna. Ostali so igrali na svojih običajnih položajih. Ni razlike med Lassom in Diarro, saj imata enake igralne lastnosti.”

“Nisem zaskrbljen zaradi ekipne forme. Jasno je, glede na naše predstave, da je ekipe dobro pripravljena. Ekipe, kot so Barcelona, Valencia in Villarreal so prav tako utrpela razne poškodbe, vendar pa se to zgodi zato, ker vsi igramo veliko tekem.”

“Nobena druga ekipa ni dosegla toliko točk, dosegla toliko zadetkov, jih prejelo tako malo kot mi, v zadnjih 15. letih. Ne moreš primerjati te ekipe z ekipo, ki je osvojila tako Ligo prvakov, kot tudi La Ligo, če tudi mi tega ne ponovimo. Pravo merilo pri vsem so osvojeni naslovi. Točke, ki smo si jih priigrali gredo v podporo projektu kluba in igralcem, vendar je še vedno veliko, kar lahko naredimo za izboljšanje. Kljub temu pa mislim, da poraz z 1-0, še ni dovolj velik razlog, da se diskreditira celotno ekipo.”

“Če želimo ostati v boju za naslov je bistveno, da premagamo Villarreal. Smo samo 2 točki oddaljeni od najboljše Barcelone v njeni celotni zgodovini.”