X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain je na torkovi tiskovni konferenci razpravljal o svojem napredku, odkar se je pridružil Real Madridu in zadnjih ekipnih uspehih.

“Zadetki me zelo osrečujejo. Vsako leto poskušam napredovati tako kot igralec, kot tudi kot oseba. V zadnjih treh letih sem veliko napredoval, vendar je še vedno dovolj prostor za napredovanje.”

“Sam sebe ne vidim, da bi igral za katero koli drugo ekipo. tukaj sem zelo srečen in ni razloga, da razmišljajo o prihodnosti drugje. Upam, da bom še veliko let preživel tukaj.”

“Neverjetno bi bilo končati sezono kot najboljši strelec lige, toda moj cilj, ki sem si ga zastavil že na začetku sezone, da sem še boljši kot lani.”

“Spoštovanje in zaupanje si je potrebno izboriti na igrišču, kjer je tudi pravo mesto, da igralec pokaže svoje kvalitete.”

“Igramo na način kakor si želimo. To je ključni trenutek sezone in smo le dve točki oddaljeni od vodstva v La Ligi. Ostati moramo osredotočeni in v odlični formi za povratno tekmo Lige prvakov proti Lyonu.”

“Sami si krojimo usodo v obeh tekmovanjih, vendar pa bo zelo težko zmagati v obeh. Pred nami je še dolga pot. S osvojitvijo obeh tekmovanji bi se nam uresničile sanje in bi bila velika nagrada za ta projekt.”

“Upamo, da bomo našo serijo ohranili nedotaknjeno tudi na Tenerifah. Doseči zadetek bi bilo super, vendar pa je vse kar je na koncu važno, da igramo dobro, zmagamo in tako še naprej vršimo pritisk na vodilno ekipo.”

“To bo težka tekmo, podobno kot tista proti Xerezu, ki so prav tako v letošnji sezoni komaj napredovali. Ni važno kako, ampak moramo zmagati.”