X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pellegrini

Manuel Pellegrini je bil zelo zadovoljen s svojo ekipo po zmagi nad Villarrealom.

“Tekma v Lyonu nas je prizadela, ker smo pred tem imeli dober niz tekem. Današnja tekma je bila pomembna in potrebno je bilo vzeti vse točke, če smo želeli ohraniti stik z Barcelono.”

“Villarreal je odlična ekipa, ki zna zadržati žogo. Lahko ti povzročijo težave, če jim to dovoliš. Edina stvar, ki mi ni bila všeč v naši predstavi je bil prejeti drugi zadetek, saj bi nam lahko otežil stvari. Všeč mi je bila ekipna agresivnosti in gibanje ekipe, saj nam je to pomagalo pri ustvarjanju praznega prostora, skozi katerega smo lahko napadali. To je bilo tisto, kar mi je bilo najbolj všeč.”

“Kaka je v zadnjem času veliko asistira, zato nisem presenečen glede njegovih dobrih predstav. Ekipi je igrali na zelo visoki ravni v napadu, vendar smo bili tudi v obrambi solidni. Sam sem zelo zadovoljen z vsem mojim igralci.”

“Navijači so vzpodbujali Raula, s čimer so pokazali, kaj on pomeni tukaj in kaj predstavlja njegova kariera v Real Madridu. Kot sem povedal že velikokrat, sam ga v igro pošljem zato, ker imam zaupanje v njega in ne zato, ker bi čutil dolžnost, da mu omogočim, da igra nekaj minut. Kljub temu pa so tukaj še drugi igralci, ki so prav tako v odlični formi.”

“Menim, da je nepošteno kriviti samo enega igralca za naše poraz v Lyonu, ker smo igrali eno naših najslabših tekem to sezona. Mahamadou Diarra je odigral celotno igro, čeprav je pred tem malo igrala. Bil je v dobri formi in ima mojo podporo in želim, da ljudje to vedo. Lass je imel že rumeni karton in ni bilo vredno tvegati, da bi prejel še enega. Imam popolno zaupanje v Mahamadou Diarro, ker je vsak dan trenira na visoki ravni.”

“Kaka in Cristiano Ronaldo sta odgovorna za izvajanje najstrožjih kazni, vendar pa so strinjali, da Xabi Alonso tokrat poskusi, ker je bila naša zmaga že zagotovljena in ker je želel doseči prvi zadetek.”

“Nisem čutil pritiska navijačev. Imam ekipno podporo in naše dobre predstave dokazujejo to. Jaz sem zelo zadovoljen.”