X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ramos

Sergio Ramos je v nedeljo odigral že svojo 200. tekmo za Real Madrid, zato je ponosen, da je del zgodovine kluba.

“Dvesto tekem … kar težko je reči. Zdi se, kot da je bilo včeraj, ko sem prišel sem. Ponosen sem, da ustvarjam zgodovino Real Madrida. Ni enostavno, še posebej v tako velikem klubu. Moj cilj je igrati še več tekem in osvajati naslove s to ekipo.”

“Težko mi je bilo slediti formi soigralcev na začetku sezone, vendar sem prepričan, da se je tudi moja forma postopoma dvignila in sedaj se počutim dobro in sem navdušen nad sezono. Trenutno igram dobro, vendar lahko vedno igram še boljše.”

“Dobro se počutim na centralnem branilskem položaju tako v Real Madridu, kot tudi v španski reprezentanci. Trener je mislil, da je bolje, da igram tam in sam sem pripravljen pomagati. Igrati na desnem boku je mogoče malo bolj zabavno, ker lahko tudi več pomagam v napadu.”

“Vedeli smo, da bomo zmanjšali razliko do Barcelone prej ali slej. Oni morajo še igrati na Bernabeu in upam, da bomo odvisni sami od sebe, ko pride ta čas.”

“V nogometu so vedno dobre in slabe tekme. Moramo priznati, da v Lyonu nismo odigrali dobre tekme. Imamo priložnost spreobrniti rezultat v našo korist in smo motivirani, da to tudi storimo. Prepričani smo, da bomo dosegli naslednji krog.”