X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je po zmagi nad Villerrealom spregovoril z mediji in ob tem podprl vse svoje sodržavljane na Madeiri.

“Madeira je otok, kjer sem odrastel, tam pa še vedno živi moja družina, zato sem zaskrbljen. Ko sem vse skupaj spremljal prek televizije, nisem mogel verjeti svojim očem. Želim si pomagati na kateri koli mogoč način.”

Najpomembneje glede tekme je, da smo zmagali in da so v naši igri uživali prav vsi navijači. Vsi smo veseli zaradi tega, saj smo se morali odzvati in to smo tudi naredili. Ta zmaga nam je vlila prepotrebne samozavesti pred povratnim srečanjem proti Lyonu, kjer sem prepričan da bomo slavili.

“Tekma v Lyonu spada že v preteklost. Te stvari se dogajajo in moramo se kaj naučiti iz njih. Odzvali smo se dobro, saj smo odigrali dobro tekmo in ne smemo razmišljati o tem, kaj se je zgodilo v Franciji. Vsi smo skupaj v ekipi ko zmagujemo in ko izgubljamo.”

“Lepo sem vtekel in nato podal Higuainu, ki mu je uspelo doseči lep zadetek. Real Madrid vedno poskuša igrati na ta način.”

“Vedno sem zelo motiviran, ko igram za Real Madrid. Hvala bogu, da so se stvari dobro izšle, zaradi česar sem vesel.”