X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Lass

Lass Diarra je popolnoma okreval po poškodbi in je tako pripravljen, da se zaigra tako proti Tenerifam, kot tudi proti Olympique Lyonu.

“Počutim se veliko bolje in sem popolnoma okreval. Imam pozitivno sezono in sem izpustil samo štiri ali pet tekem, da nisem bil v začetni postavi v tako velikem klubu.”

“Osredotočeni smo na našo tekmo proti Tenerifam, vendar pa tudi čakamo, da se spet pomerimo proti Olympique Lyonu. Doma želimo odigrati odlično tekmo.”

“Prepričan sem, da bo Benzema dal te ekipe še veliko dobrega, sedaj ko se je že popolnoma prilagodil na ekipo. Vsi si želimo, da bi okreval po poškodbi. Ronaldo se je zelo dobro vključil v ekipo in dosega veliko zadetkov. Nimam nobenih težav glede Xabi Alonsa in igranja z njim, saj razumeva drug drugega. Trener se odloči, če bom igral ali ne. Sam sem vedno vesel glede ekipnih zmag, tudi če spremljam tekmo s klopi.”

“Španske nogometne reprezentance je blizu popolnosti. Španija je eden izmed favoritov za zmago na svetovnem prvenstvu in mi jih spoštujemo. Želimo odigrati dobro tekmo proti njim. Do svetovnega prvenstva je samo še 100 dni, vendar moram do takrat odigrati še veliko tekem. V tem trenutku so moje misli samo pri Real Madridu. Hočem osvojiti naslove v tem dresu.”