X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je med sredinem medijskem dogodku v Londonu komentiral svojo veliko ljubezen do igre in neizmerno željo po izboljšanju.

“Ekipa ne more spremeniti svojega načina igranja, na podlagi enega samega igralca. Velike ekipe imajo veliko zvezd, v tem primeru tudi Madrid in tak klub nima dveh obrazov, če manjka en igralec.”

“To sezono sem imel nekaj poškodb, vendar sam želim v celoti izkoristiti vsako priložnost, ki jo dobim, da bi lahko prispeval k ekipnemu uspehu. Igram v največjem klubu na svetu in moja edina želja je, zmagovati. Vseeno mi je ali igram za Portugalsko ali za Madrid, vedno bom dal svoj maksimum.”

“Obstaja še veliko elementov v moji igri, ki bi jih rad izboljšal, kot so moja hitrost, moji prosti streli in streljanje z mojo levo nogo. Sem v popolnem klubu, da še naprej napredujem kot igralec in kot oseba.”

“V nedeljo sem dvignil dres, da bi izrazil svojo podporo ljudem na Madeiri. Ljubim svoje mesto in bil sem zelo žalosten zaradi katastrofe. Bila je samo majhna gesta, nič drugega.”

“Ko bom obesil nogometne čevlje na klin, želim da me ljudje pogledajo in mi povedo, da sem bil fantastičen igralec, nič drugega. Želim si, da bi jim lahko rekel, da sem pustil pečat v zgodovini nogometa.”