X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zmagoviti domači niz se nadaljuje

Od 266-ih ekip, ki igrajo v 16-ih nogometnih ligah v Evropi, ki ne vključuje Rusije, ker še ni začela svojega prvenstva, je Real Madrid edina ekipa, ki je zmagala na vseh dvanajstih domačih tekmah v tej sezoni. Shakhtar Donetsk je prav tako zmagal vse svoje domače tekme do sedaj, vendar pa so Ukrajinci zaenkrat če pri osmih zmagah.

Statistični podatki še naprej kažejo, da Santiago Bernabeu ostaja neosvojena trdnjava in eden izmed najtežjih štadionov za gostujoče ekipa. Real Madrid je tako edini klub v konkurenci 16. najboljših lig v Evropi po merilu IFFHS-a, kamor spadajo ligaška prvenstva Anglije (20 ekip), Španije (20 ekip), Nemčije (18 ekip), Italije (20 ekip), Francije (20 ekip), Nizozemske (18 ekip), Ukrajine (16 ekip), Turčije (18 ekip), Romunije (18 ekip), Portugalske (16 ekip), Grčije (16 ekip), Belgije (16 ekip), Češke (16 ekip), Avstrije (10 ekip), Danske (12 ekip) in Škotske (12 ekip), saj je zmagal na vseh dvanajstih domačih tekmah v tej sezoni.

EKIPI S POPOLNIM DOMAČIM IZKUPIČKOM
Ekipa Št. zmag
Real Madrid 12
Shaktar Donetsk 8

Sedemindvajset ekip v Evropi je  do sedaj bodisi zmagalo ali vsaj remiziralo na vseh domačih tekmah, vključno z Real Madridom in Barcelono v La Ligi.

NEPREMAGLJIVE EKIPE NA DOMAČEM IGRIŠČU
Ekipa Liga
Chelsea Anglija
Manchester City Anglija
Real Madrid Španija
Barcelona Španija
Bayer Leverkusen Nemčija
Bayern Munchen Nemčija
Mainz Nemčija
Inter Milan Italija
Palermo Italija
Napoli Italija
Sampdoria Italija
PSV Nizozemska
Twente Nizozemska
Ajax Nizozemska
Shakhtar Donetsk Ukrajina
Galatasaray Turčija
Cluj Romunija
Porto Portugalska
Benfica Portugalska
Braga Portugalska
Banik Ostrava Češka
Teplice Češka
Spartak Praga Češka
Rapid Wien Avstrija
FC Salzburg Avstrija
Austria Wien Avstrija
Glasgow Rangers Škotska