X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Manuel Pellegrini je dejal, da ima njegova ekipa veliko spoštovanje do Tenerif, proti katerim bi lahko bila še težka tekma. Trener je prav tako tudi pohvalil Cristiana Ronalda za predstavo, ki jo je prikazal prejšnji teden.

“Na jutrišnjo tekmo gledamo s spoštovanjem, ki si ga zasluži. Tenerife so trenutno nizko na lestvici, vendar pa jim je vseeno uspelo otežiti stvari Barceloni, Valenciji in Sevilli, ko so ti igrali proti njim.”

“Bila bi velika napako, če bi že domnevali, da imamo zagotovljene tri točke. Upam, da se bomo dobro osredotočiti na tekmo, pri tem pa spoštujemo našega nasprotnika, kot si to tudi zasluži. Imeli bomo težko delo proti Tenerifam, če bo raven naše igre padla, kar se je zgodilo drugim ekipam.”

“Predstava Cristiana Ronalda prejšnji vikend je bila sijajna. Je podajal, dosegel zadetek, priigral najstrožjo kazen … storil je vse, kar lahko zahtevate od igralca, da stori na eni tekmi. Zelo sem vesel za njega, ker vedno trenira zelo trdo. Mislim, da je v najboljši fizični formi.”

“Igramo drugače kot Barcelona. Trenutno imajo dve točki prednost pred nami in poskušali jih bomo dohiteti, vendar pa nas je težko primerjati z njimi. Oba nogometna kluba imata različni filozofiji, vendar pa obe ekipi igrata dobro in dosegata zadetke.”