X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pepe praznuje 27. rojstni dan

Shrani.si

Danes praznuje Pepe svoj 27. rojstni dan in branilca so na Valdebebasu presenetili njegovi soigralci kar s torto. Portugalec je prejel torto iz rok štirih kapitanov, Raúla, Gutija, Casillasa in Sergio Ramosa, ob tem pa mu je celotna ekipa zaželela vse najboljše.

“Ob prihodu danes sem, so mi soigralci rekli, da moram priti na igrišče na ekipni pogovor s trenerjem. Zdelo se mi je malo čudno, ker se jim do sedaj nisem nikoli pridruži. Zato sem o tem povprašal trenerja, ki mi je rekel, da moram biti tam, ker sem del ekipe. Nato sem se na igrišču začel pogovarjati z vsem in sploh nisem opazil, da manjkajo Raul, Iker, Sergio in Guti. Nenadoma so prišli do mene in mi peli vse najboljše. Bilo je zelo prijetno presenečenje.”

“Bilo je fantastično, neverjetno. Sam ne bi mogla skozi vse to brez mojih soigralcev. Povedal sem jim, da se še ne bi opomogel do te meje, če ne bi imel njihove podpore. Hvaležen sem z njim in vsem ostalim, ki so mi pomagali, da sem z vsakim dnem bližje okrevanju.”

“V Real Madridu želim biti še veliko let. Upam, da bomo vsi zdravi in da bomo lahko osvojili veliko naslovov. Želim si, da Real Madrid pride v naslednji krog Lige prvakov, kar je v naših rokah. Vem, da bodo moji soigralci odigrali po najboljših močeh.”

V imenu slovenske Real Madrid navijaške skupnosti želimo Pepeju čimprejšnje okrevanje ter še veliko uspehov v dresu Real Madrida.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si