X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Vezist z največ doseženimi zadetki v Španiji

Sanje vseh Madridist, ki so si želeli videti igrati Kakaja v dresu Real Madrida, so se uresničile poleti, ko je igralec prišel v špansko prestolnico kot eden izmed najboljših nogometašev na svetu. Kljub poškodbi dimelj, zaradi česar je moral počivati nekaj tednov v tej sezoni, Kaka vodi na lestvici doseženih zadetkov vezistov v La Ligi, kjer si deli prvo mesto s Keitajem (oba sta dosegla po 6 zadetkov). Brazilec je k temu dodal še 6 podaj, kar je več kot kateri koli drug njegov soigralec v Real Madridu.

Ricardo Izecson Dos Santos Leite, bolj znan kot Kaka, je bila ena najodmevnejših okrepitev predsednika Florentina Pereza poleti leta 2009. Kaka je prišel v Real iz AC Milana, za katerega je igral šest sezon, pri tem pa je povprečno za italijanski klub dosegel po 11 zadetkov na sezono, samo v zadnji sezoni pa je dosegel 16 zadetkov za italijanski klub. Ob vseh zadetkih pa je povprečno na sezono za Milan prispeval tudi po osem podaj za zadetek.

Dva od šestih zadetkov v tej sezoni je Kaka dosegel iz 11-ih metrov. Ostali so bili odločilni zadetki, kot je bil njegov impresiven strel proti Atletico Madridu na stadionu Vicente Calderon, ki je belim še kako pomagal k zmagi 3-2. Brazilec je zadnja dva zadetka dosegel prejšnji teden na tekmi proti Villarrealu, prav proti “rumeni podmornici” pa je dosegel zadetek iz najstrožje kazni na tekmi v prvi polovici sezone. Pred tekmo proti Villarrealu je Kaka dosegel zadnji zadetek proti Espanyolu, torej pred tremi tedni.