X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pellegrini

Manuel Pellegrini je zapustil stadion Heliodoro Rodriguez Lopez zelo vesel, potem ko si je Real Madrid priigral šesto zaporedno zmago v La Ligi.

“Glede na to, kako so se ostala moštva trudila tukaj, smo se mi dobro odrezali. Vedeli smo, da so Tenerife težak nasprotnik, zato smo začeli tekmo z najboljšo napadalno postavo.”

“Videti kako ta ekipa deluje skupaj, mi je v veliko veselje, vendar morajo poleg tega timskega dela, svoje dati tudi igralci, ki lahko resnično prevesijo tehtnico v našo korist.”

“Dejstvo, da smo najučinkovitejša ekipa v ligi, je rezultat dela, ki smo ga začeli že s prvim dnem. Naše prepričanje nam daje možnost, da smo kjer pač trenutno smo. Smo ekipa mnogo variant.”

“Dokaz, da so Tenerife dobra ekipa je, da ko smo imeli vodstvo in nismo dovolj pozorno pokrivali igralce, so stopili na sceno in dosegli zadetek. Odigrali so zelo dobro tekmo.”

“Stvari tečejo tako kot morajo, toda vedno si prizadevaš, da še kaj izpopolniš, tako da zagotovo še nismo popolno moštvo.”

“O potresih v Čilu sem slišal danes zgodaj zjutraj in moje srce je pri vseh prizadetih. Upam, da bo država stopila skupaj in premagala to tragedijo.”