X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raul se je izenačil z Di Stefanom

Raul je v soboto proti Tenerifam postal tretji najboljši strelec La Lige vseh časov in se tako izenačil na tej lestvici z Alfredom di Stefanom, ki ji je prav tako dosegel 227 zadetkov v španskem prvenstvu. Poleg tega pa je na sobotoni tekmi kapetan belega baleta nastopil že na svoji 542. tekmi v La Ligi, s čimer je postal tretji igralec z največ nastopi v La Ligi vseh časov.

Kapetan Real Madrida je že sedaj zapisan z zlatimi črkami v španskem, kot tudi v svetovnem nogometu, vendar pa Raul dan za dnem, sezono za sezono, še vedno postavlja rekorde, ki za marsikaterega igralca ostajajo večne sanje. Peti zadetek Real Madrida proti Tenerifam ni bil samo potrditev prepričljive zmage kraljevega kluba in šesta zaporedna zmaga Reala, ampak je postavil Raula na tretje mesto najboljših strelcev La Lige vseh časov, saj je bil to že njegov 227. zadetek v La Ligi. S tem se je na tej lestvici izenačil še z enim legendarnim igralcem Real Madrida, Alfredom di Stefanom, vendar pa ima Raul še dovolj časa, da ga prehiti.

NAJBOLJŠI STRELCI LA LIGA VSEH ČASOV
1 ZARRA
251 golov
2 HUGO SANCHEZ
234 golov
3 DI STEFANO
227 golov
3  RAUL
227 golov
5 CÉSAR
226 golov
6 QUINI
216 golov

Sobotni nastop Raula je bil ob enem tudi že njegov 542. nastop v La Ligi, s čimer se je na lestvici igralcev z največ nastopi v La Ligi na tretjem mestu izenačil s Pacom Buyom.

NAJVEČ NASTOPOV V LA LIGI
1 ZUBIZARRETA 622 nastopov
2 EUSEBIO 543 nastopov
3 RAUL 542 nastopov
BUYO 542 nastopov
5 SANCHÍS 523 nastopov
6 SOLER 504 nastopov