X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Marcelo najboljši asistent Real Madrida v La Ligi

Asistenca Marcela Higuainu v soboto proti Tenerifam, ki je sledila po pirueti Brazilca v stilu Zidana, je bila že sedma asistenca Marcela v tej sezoni in peta asistenca argentinskemu napadalcu, s čimer je Marcelo igralec z največ asistencami izmed igralcev Real Madrida v La Ligi.

Tudi za Marcelom je zaenkrat uspešna sezona, saj je izkazal z nekaterimi odličnimi predstavami tako na mestu levega bočnega branilca, kot na mestu levega krila. Valencia, Villareal, Valladolid, Getafe, Zaragoza (2) in Tenerife so bile letošnje žrtve zadnje Marcelove podaje. Pri tem je največ podaj Brazilca izkoristil Higuain, saj je Argentinec uspešno realiziral kar pet njegovih podaj, ostali dve podaji pa sta izkoristila Van der Vaart in Raul. Marcelo tako uspešno poda za zadetek vsakih 339 minut, vendar pa je branilec sposoben tudi sam doseči zadetek, kar je dvakrat že dokazal tudi to sezono.