X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

12 final do konca La Lige

Real Madrid in Barcelona bijeta za zmago enega najtesnejših dvobojev v zadnjih letih La Lige. Beli so v nedeljo obranili vodstvo s prepričljivo zmago 4-1 proti Valladolidu in imajo 12 tekem do konca lepe možnosti za zmago. El Clásico med obema ekipama bo tokrat na sporedu na Bernabeu, bodisi 10. ali 11. aprila.

Real Madrid se bo v naslednjih nekaj tednih na Bernabeu soočil z Atletico Madridom, Barcelono in Valenciji (trenutno tretjo ekipo na lestvici), pri čemer so beli do sedaj v sezoni zmagali na vseh 13 tekmah na domačem stadionu. Drugi nasprotniki, ki prav tako prihajajo v naslednjih tednih na Bernabeu so še Sporting Gijon, Osasuna in Athletic Bilbao. Madridiste bodo medtem gostovale še pri Malagi, Racingu, Zaragozi, Getafam, Almeriji in Mallorci.

Po drugi strani pa izgleda urnik gostovanj Barcelone nekoliko težji. Poleg igranje na Bernabeu, bo večni nasprotnik Reala igrali še proti trenutno 4., 5. in 9. ekipi in to na gostovanju, prav tako pa morajo še gostovati pri mestnemu tekmecu Espanyolu. Barça mora prav tako kot Real gostovati tudi pri Zaragozi na stadionu La Romareda. Na domačem igrišču pa morajo igrati še proti Osasuni, Athleticu, Deportivu, Xerezu, Tenerifam in Valladolidu.

RAZPORED PREOSTALIH TEKEM:

REAL MADRID BARCELONA
Sporting Gijon (11.) – doma Zaragoza (17.) – v gosteh
Getafe (8th) – v gosteh Osasuna (13.) – doma
Atletico Madrid (12.) – doma Mallorca (5.) – v gosteh
Racing Santander (16.) – v gosteh Athletic Bilbao (7.) – doma
Barcelona (2.) – doma Real Madrid (1.) – v gosteh
Almeria (10.) – v gosteh Deportivo (6.) – doma
Valencia (3.) – doma Espanyol (14.) – v gosteh
Zaragoza (17.) – v gosteh Xerez (20.) – doma
Osasuna (13.) – doma Villarreal (9.) – v gosteh
Mallorca (5.) – v gosteh Tenerife (18.) – doma
Athletic Bilbao (7.) – doma Sevilla (4.) – v gosteh
Malaga (15.) – v gosteh Valladolid (19.) – doma