X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Še vedno napreduje

Zadetek Cristiana Ronalda na stadionu Jose Zorrilla proti Valladolidu, je dovoli Portugalcu, da je izenačil svoj najboljši niz zadetkov na zaporednih tekmah v ligaškem tekmovanju. Portugalski igralec je dosegel zadetke na zadnjih petih zaporednih tekmah proti Xerezu, Villarrealu, Tenerifam, Sevilli in Valladolidu. Če bo dosegel zadetek še proti Sporting Gijonu konec tega tedna, bo izboljšal svoj dosedanji rekord.

Ronaldo je dosegel zadetke na petih zaporednih ligaških tekmah v eni od njegovih sezon v Manchester United, in sicer je dosegel zadetke proti Derby Countyu, Boltonu, Liverpoolu, Aston Villi in Middlesbroughu. V tisti sezoni je med drugim dosegel skupaj 42 zadetkov v vseh tekmovanjih, osvojil je “zlato kopačko”, Ballon d’Or in nagrado za najboljšega igralca s strani FIFE.

Portugalska zvezda je trenutno tudi najboljši strelec Real Madrid, saj je dosegel zadetke v vseh tekmovanjih v katerih je zaigral v tej sezoni (15 zadetkov La Ligi in 7 zadetkov v Ligi prvakov). Če pa gledamo samo La Ligo, pa je Ronaldo drugi najboljši strelec, kjer je pred njim samo Higuain s 19-imi zadetki.