X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Valdano: “Ponosni smo, da imamo Ronalda”

Jorge Valdano je v torek odgovoril na nekaj vprašanj, potem ko je klub podpisala sporazum o sodelovanju med fundacijo Real Madrida in skupino Santander, ki bo pomagala projektu Haiti.

“Zelo smo zadovoljni s Cristianom Ronaldom in spoštujemo njegovo osebnost. Vedno ima zmagovalni odnos in vedno pomaga pri ustvarjanju šova. Vsakdo ima svoje mnenje o njem, vendar pa smo mi ponosni, da igra za nas.”

“Spoštujemo vsak kluba proti kateremu igramo in smo hvaležni za gostoljubnost, ki jo prejemamo povsod. Ne želimo ustvariti napetost med nikomur. Razpravljamo o dogodkih, ki so se zgodili med tekmami, potem ko so se zgodili, vendar pa poskušamo obrniti nov list v knjigi kakor hitro je mogoče, dokler ni zelo resna zadeva.”

“Preveč krivde nalagamo sodnikom, saj običajno dobro opravijo svoje delo, na splošno gledano. Soditi na tekmah Real Madrida ni lahka naloga, saj je veliko pritiska in obstaja veliko trenutkov v igri, ki jih je težko videti. Poleg tega imamo mi prednost gledati tekmo na televiziji, kar nam omogoča, da vidimo nekaj, kar je bilo sprva videti kot nič resnega, da je pravzaprav bilo bolj resna situacija.”