X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je danes povedal, da ekipa upa, da bo nadaljevala svoj niz neporaženosti na domačem igrišču v La Ligi tudi v soboto proti Sportingu. Branilec je še dodal, da tekma ne bo lahka.

“Osredotočiti se moramo na La Ligo za osvojitev naslova. Sobotna tekma proti Sportingu bo zapletena. Že na prvi tekmi so nam zelo otežili delo in ni nam jih uspelo premagati. So v dobri formi in samozavestni. Morali bomo odigrati zelo dobro, da jih bomo premagali.”

“Na El Molinonu se je Sporting dobro znašel proti našim pritiskom. Morali bomo odigrati dobro tekmo, če želimo ohraniti niz neporaženosti na domačem igrišču.”

“Nismo nepremagljivi doma, vendar pa smo zelo samozavestni, saj vemo, da težko izpustimo točke na Bernabeu, kjer nas navijači goreče podpirajo.”

“Težko bo zmagati vse naše domače tekme, vendar pa bomo poskusili. Imamo najbolj primernega trenerja na svetu za Real Madrid, ki ima brezpogojno podporo navijačev.”