X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Van der Vaart, Xabi Alonso & Gonzalo Higuain

Van der Vaart, Alonso in Higuain so bili včeraj strelci Real Madrida, s čimer so ekipi zagotovili že deveto zaporedno zmago v tej sezoni.

Van der Vaart
“Zelo sem vesel, da sem dosegel še en pomemben zadetek za ekipo. Sporting je sicer dosegel prvi zadetek v drugem polčasu, vendar smo mi nato zaigrali dobro in hitro igro, z veliko dotiki žoge, rezultat česar so bili trije naši doseženi zadetki.”

“Na koncu lahko rečemo, da smo tekmo zmagali šele v drugem polčasu, medtem ko je bil prvi polčas težak za nas, saj je Sporting odigral dokaj dobro tekmo. Vemo, da navijači od nas pričakuje, da igramo bolje v prvih 45-ih minutah in zato smo žalostni, ker nismo tega storili, vendar pa smo ob enem tudi veseli glede naše predstave v drugem polčasu. Srečen sem, ker se počutim pomemben del ekipe.”

Xabi Alonso
“Prvi polčas je bil precej dolgočasen. Bili so dobro postavljeni, zato nam je bilo težko prebiti njihovo obrambo. Pomembna stvar je, da smo se odzvali in dosegel več zadetkov v nekaj minutah, kar nam je omogočilo, da smo zmagali. Zadel sem, ker sem bil na pravem mestu ob pravem času, prav tako pa se je pokazalo, da je bil to pomemben zadetek.”

Gonzalo Higuain
“Zelo sem srečen. Želim si osvojiti trofejo Pichichi v tej sezoni, vendar moram ostati miren. Več zadetkov kot bom dosegel, bolj bom pomagal ekipi. Pomembno je, da še naprej zmagujemo, da smo trdna ekipa in da napredujemo. Pred nami je še enajst tekem in moramo se boriti, da bomo nadaljevali tako dobro.”

“Ne moremo si privoščiti, da ima nekdo, kot je to Sporting, takšne priložnosti pred našim golom. Na srečo smo razrešili situacijo. Zelo sem srečen v Real Madridu in rad bi ostal tukaj.”

“Naslednji teden bo težek, saj bomo igrati dva derbija. Tisti proti Atleticu bo odličen, čeprav so tudi Getafe v dobri formi. Proti Sportingu smo naredili, kar smo morali, sedaj pa se moramo osredotočiti na Getafe, saj bomo imeli priložnost, da povečamo prednost pred Barcelono.”