X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je danes na tiskovni konferenci razpravljal o tekmi Real Madrida med tednom proti Getafam in ključih do zmage na tej tekmi.

“V soboto smo se veliko naučili o tem, kaj moramo še postoriti v prihodnosti. Prišlo je veliko konstruktivnih kritik in ugotovitev, ki nam bodo pomagale pri izboljšanju. Sedaj razmišljamo samo še o naši naslednji tekmi, kjer ne smemo izgubiti, drugače bomo skrenili s prave poti. O Atleticu bomo bomo začeli razmišljati v četrtek zvečer, ko bo tekma proti Getafam končana in ko bo konec derbija bomo počasi začeli priprave na El Clásico.”

“To je zelo konkurenčna liga med dvema ekipama na vrhu. Izgubili smo zelo malo točk in v kateri koli drugi ligi bi takoj zdaj bili prepričljivo v vodstvo. Smo vodilna ekipa in imamo usodo v svojih rokah. Ostati bomo mirni, dokler bomo nadaljevali z zmagami.”

“Še naprej se izboljšujemo in smo v najboljši formi do sedaj v sezoni. Vse to pomeni, da smo na poti navzgor.”

“Cristiano Ronaldo se nikoli ne obnaša do nikogar nespoštljivo oz. da bi poskušal komu dokazati, da je boljši. Njegovi gibi in kretnje nam dajo super občutek, saj so to ponavadi načini praznovanje zadetkov in dobre predstave.”

“Messi je očitno vlečna sila Barcelone, vendar je še vedno na igrišču enajst igralcev. Imamo najboljše igralce in se ne bojimo nikogar. Sedaj smo vsi zaskrbljeni le glede Getaf.”