X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain je danes na tiskovni konferenci z mediji spregovoril o svoji 100-ti ligaški tekmi proti Getafam. V sedanji ekipi je to do sedaj uspelo le še kapetanom Raulu, Gutiju, Casillasu in Sergio Ramosu.

“Poskušal bom uživati na tekmi, ki pa bo zelo pomembna za nas in zato moramo osvojiti tri točke.”

“V La Ligi sta ostala še dva meseca. Moramo biti zelo osredotočeni, saj imamo odlično ekipo, ki je zmožna osvojiti naslove. V ekipi je dobro vzdušje, ki se kaže tudi na igrišču.”

“Ne moremo govoriti že o tem, kdo je glavni favorit za končno zmago, vendar smo samozavestni, kar je pomembno. Dejstvo, da bomo igrati naše najbolj zapletene tekme doma, je bistvenega pomena, ker nam bodo naši navijači pomagali zmagati.”

“Želim si doseči več zadetkov kot prejšnjo sezono, za kar pa potrebujem samo še dva zadetka. Kljub temu, pa je poleg mojega osebnega cilja, moj glavni cilj pomagati ekipi. Osvojiti naslov bi bilo super za mene, še boljše, kot pa če bom dosegel več zadetkov kot lani. “