X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Manuel Pellgrini je dan pred tekmo imel novinarski konferenc, kjer je govoril o derbiju in o preostanku sezone.

Derbi:
“Atletico bo težak nasprotnik, saj imajo veliko nadarjenih igralcev. Trenutno jim gre dobro in so ena boljših ekip v La Ligi.”

“Dejstvo, da na Bernabeu niso zmagal že od leta 1999, je samo še en statistični podatek, vendar upamo, da bo tukaj minilo še eno leto brez njihove zmage.”

“Moramo igrati dobro. Nobena tekma ni enaka drugi, tako da ne vemo, če bo ta debri lažje ali težji, kot je bil prvi v tej sezoni. Pomembna je le, da ohranimo našo formo.”

Higuain:
“Higuain je lani dosegel več pomembnih zadetkov in leto za letom kaže napredek. Je močan igralec in ga je težko zaustaviti, ko je v prodoru. Dejstvo, da mu gre tako dobro, nikakor ni naključje. Je odličen igralec z zelo obetavno prihodnostjo.”

Izsiljevanje petega rumenega kartona:
“Danes sem zaskrbljen glede Atletica, potem pa bom zaskrbljen glede Racinga in nato Barcelone. Imamo dve pomembni tekmi, ki ju moramo zmagati, preden pride na gostovanje Barcelona. Prepričan sem, da bosta Xabi Alonso in Sergio Ramos igral na enak način kot vedno.”