X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Cristiano, Ramos & Granero

Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos in Esteban Granero so po nedeljski zmagi Real Madrida razpravljali o pomenu tekme.

Cristiano Ronaldo:
“Danes smo igrali dobro in ekipe je v dobri formi. Imeli smo veliko priložnosti in vse kar šteje je, da smo dosegel tri gole v drugem polčasu. To pove veliko in zato sem zelo vesel.”

“Tudi sam bi rad vedel, zakaj Barcelona ne obupa ko nas vidi, da zmagamo vse naše tekme. Premagati njih je pomembno, vendar moramo zmagati tudi vsako drugo tekmo. Ne smemo izgubiti nobene točke več.”

“Ne moremo vedno prvi povesti proti našim nasprotnikom. Tega se moramo lotiti z še več treninga, pravim odnosom in resnostjo, da se to ne bo več ponovilo.”

Sergio Ramos:
“Bila je pomembna tekma, ki smo jo morali zmagati, po zmagi Barcelone.”

“Naša tekma proti Barceloni bo naša bistvena tekma, vendar so tudi vse ostale tekme prav tako pomembne.”

“Zelo smo zadovoljni z drugo polovico sezone. Res je hvalevredna.”

Esteban Granero:
“Atletico se je nagibal na protinapade. Igrali so dobro in dobro zapirali prostor, ko smo mi prešli v napad in pri tem vseeno ostali še previdni.”

“Naš glavni tekmec je do sedaj osvojil enako število točk, vendar smo zavzeti, da jim vzamemo prvenstvo.”

“V tej ekipi sem lahko pomemben igralec. Nocoj sem naredil nekaj napak, tako da razumem navijače, da so bili razočarani in da hočejo, da se izboljšam. Normalno je, da izrazijo kaj si mislijo.”