X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pellegrini

Manuel Pellegrini je po nedeljski tekmi in zmagi na derbiju medijem razkril svoje vtise.

“Pomembno je bilo, da smo po premoru dobro igrali. Dosegel smo tri gole in imeli več priložnosti za zadetek. Imeli smo jasno predstavo o tem, kaj smo si želeli in mislim, da je enajstmetrovka dovolila Atleticu, da je pridobil na samozavesti.”

“Skozi prvi polčas smo bili nekoliko statični, po odmoru pa smo kontrolirali vsako akcijo. Morda prvih dvajset minut nismo imeli prave priložnosti, vendar pa smo bili bolj aktivna ekipa. Nogomet, ki smo ga igrali je bil dovolj, da smo premagali Atletico, kar je vse kar šteje.”

“Atletico je dobro ekipo, ki še vedno tekmuje v treh tekmovanjih, tako da smo se morali zelo potruditi. Kar me zanima veliko bolj kot točkovna razlike, je način kako smo igrali in si zaslužili pošteno zmago.”

“Dejstvo, da Cristiano Ronaldo izvaja takšne strele, da lahko vedno doseže zadetek, je le del njegove igre. Verjamem v njega in Higuaina. Ne razmišljam o tem, da bo bil najboljši strelec, čeprav upam, da se bo končalo tako.”

“Morali smo premagati Atletico in sedaj je na vrsti Racing in nato Barcelona. Imam popolno zaupanje v moštvo in v vsakogar, ki je na igrišču.”