X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Cristiano Ronaldo je v intervjuju za špansko državno televizijo TVE potrdil, da je naslov Real Madrida odvisen od zmag na vseh preostalih tekmah v tej sezoni.

“Pred nami je še devet tekem in o njih moramo razmišljati kot o finalih in vse zmagati. Liga se bo mogoče odločala na El Clásicu, vendar ne moremo samo zmagati doma in nato izgubiti na gostovanju. Sem zelo samozavesten glede naših možnosti.”

“Real Madrid je na Camp Nou odigral eno svojih najboljših tekem v sezoni, vendar pa smo izgubili. Tokrat bi mogoče raje slabo igrali in zato zmagali na Bernabéu.”

“Vedno si želim zmagati in še napredovati. Vem, da je to težko narediti, vendar nič v življenju ne pride zlahka. Če bi bilo tako, potem ne bi jokali že ob rojstvu.”

“Za Real Madrid želim igrati še veliko let in upam, da je to moja zadnja ekipa, v kateri bom kdaj igral, zato bom dal vse od sebe in dokazal klubu in navijačem, da je bila vsota plačana za mene vredna vsakega centa.”

“Mislim, da bomo videli tekmo Španija-Portugalska v drugem delu svetovnega prvenstva. To bi bila velika čast, saj spoštujem Španijo, ki so med drugim tudi favoriti za končno zmago, vendar se je ne bojim.”