X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Van der Vaart

Rafael van der Vaart je danes po treningu razpravljal o tem, kako pomembno je videti, koliko navijačev podpira ekipo, potem ko je bil današnji trening odprt za navijače. Ob enem pa je Nizozemec spregovoril tudi o tekmi konec tedna proti Racingu.

“Obožujem, ko nas ljudje pridejo gledat, saj ustvarijo zelo dobro vzdušje. Vedno so prisotne dobre “vibracije”, ne glede ali so prisotni navijači ali ne, vendar je lepo, da lahko to delimo tudi z njimi.”

“Naš naslednji nasprotnik je Racing in to je edina ekipa, ki jo imamo sedaj v mislih. To bo pomembna tekma, ker ne bo enostavno igrati proti njim na njihovem igrišču. O Barceloni lahko začnemo razmišljati šele potem, ko bo konec tekme proti Racingu.”

“Če hočemo zmagati v La Ligi moramo zmagati na vseh preostalih tekmah. Zmaga v nedeljo je tako zelo pomembna, ker želimo igrati proti Barceloni kot vodilna ekipa prvenstva.”

“Kaka je že skoraj v celoti okreval, tako da bomo videli, kako bo napredoval naslednji teden. Karim Benzema je prav tako pomemben igralec za nas in napreduje vsak dan. V veliko pomoč nam bo, ko bo spet v formi.”

“Sedaj se počutim dobro in želim nadaljevati z igrami, ki sem jih pokazal v zadnjih dveh tednih. Mislim, da smo na pravi poti in da moramo nadaljevati z igrami, ki smo jih pokazali do sedaj.”

“Ta ekipa je poln talenta. Xabi Alonso in Ramos sta zelo pomembna, vendar imamo veliko drugih igralcev, ki lahko zapolnijo vrzel, da nam pomagajo premagati Racing.”