X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Manuel Pellegrini je na današnji novinarski konferenci potrdil, da je ekipa osredotočena le na nedeljsko tekmo proti Racing Santanderju.

“Za mene je vedno naslednja tekma najbolj pomembna tekma.”

“Osredotočeni smo le na to tekmo in niti ne razmišljamo o Barceloni. Igralci ne mislijo na nič drugega, kot na tekmo proti Racingu.”

“Vedno sem govoril, da je najbolj pomembna tekma sezone tista, ki je naslednja na urnik, ker ko misliš, da ti ni potrebno igrati tako zavzeto, se vedno kaj zalomi in ne dosežeš želenih rezultatov.”

“Ta niz neporaženosti smo ohranili, ker smo vedno mislili, da je naslednja tekma še težja.”

“Pomembno je, da dosežemo veliko zadetkov, vendar preseči rekord 107-ih zadetkov vsekakor ni nekaj, o čimer govorimo v slačilnici. Vedno napadamo nasprotnikov gol že od prve minute naprej. Način kako bomo začeli tekmo proti Racingu bo zelo pomemben in moramo ohraniti ta isti ritem vseh devetdeset minut.”

“Zmago si moramo zaslužiti z igralci, ki jih imamo na razpolago. Imam popolno zaupanje v igralce, ko niso na razpolago ali je to zaradi prestajanja kazni ali zaradi poškodb, ker imamo vedno drugega igralca, ki lahko zapolni to vrzel.”

“Ne verjamem, da se bo prvenstvo odločalo naslednji vikend na El Clásicu, saj bomo potem imeli še sedem tekem proti nasprotnikom, ki jih moramo prav tako spoštovati.”

“V odnosu med mano in Lassom se ni ničesar spremenilo. Do sedaj je igral že veliko, kjer je imel nekaj dobrih trenutkov in tudi nekaj slabih. On je bil in je še vedno zelo pomemben igralec in samo zato, ker je bil zamenjan med tekmo, to še ne pomeni ničesar.”